STANOJEVIĆ OBJAVIO SPISAK! Evo na koje fudbalere Partizana računa!
Aleksandar Stanojević, Foto: Starsport©

jasno

STANOJEVIĆ OBJAVIO SPISAK! Evo na koje fudbalere Partizana računa!

Presekao

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana nastavljaju pripreme za predstojeću sezonu u srpskom fudbalu i na međunarodnoj sceni, a trener Partizana Aleksandar Stanojević je nakon sastavljanja tima i uvodnog dela odrađenog u Sloveniji ekipu poveo na drugi kraj Evrope.

U međuvremenu su crno-beli smanjili igrački kadar koji Stanojević ima na raspolaganju, pa je sada jasno ko konkuriše za tim na premijeri nove sezone protiv Napretka u Kruševcu.

Aleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojevićfoto: Starsport©

Mesta u avionu za Moskvu nije bilo za Frenka Kanutea, kojem je na taj način poručeno da potraži novu sredinu za nastavak karijere. Takođe, Stanojević nije poveo u Rusiju ni plejadu mladih igrača - u Beogradu su ostali: Vukašin Jovanović, Petar Petrović, Ognjen Ugrešić, Dimitrije Janković, Janko Jevremović i Dušan Jovanović. Milan Roganović propušta ovaj deo priprema zbog povrede, a jedini omladinac pri prvom timu je štoper Nikola Simić.

Od početka priprema klub su napustili Aranđel Stojković, Nikola Miličić, Bogdan Mirčetić i Mihajlo Petković, pa ni njih nema na spisku fudbalera koji su otputovali na "Bratski kup". Na turniru koji će igrati Dinamo iz Moskve, CSKA iz Moskve i OFK Beograd šansu da se nametnu šefu stručnog štaba Partizana imaće 24 fudbalera i trojica golmana.

Spisak igrača koji putuju u Moskvu:

Golmani: Aleksandar Jovanović, Nemanja Stevanović, Miloš Krunić,

Odbrana: Nikola Antić, Marko Živković, Svetozar Marković, Nejtan de Medina, Mujakić Nihad, Kovačević Bojan, Nikola Simić, Aleksandar Filipović,

Vezni red: Aleksandar Šćekić, Kervin Arijaga, Mateja Stjepanović, Leonard Ovusu, Jung Džun Goh, Aleksa Janković, Nemanja Trifunović, Ibrahim Zubairu, Bibars Natho, Gajas Zahid, Ksander Severina, Aldo Kalulu

Napad: Nemanja Nikolić, Mateuš Saldanja, Đorđe Jovanović, Samed Baždar

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

(Espreso sport/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.